måndag 31 augusti 2015

Ommålad hylla

I slutet på juli var jag på marknad i Kalmar. Oj, vilken fin fredag det var. Solen sken, massor av trevliga människor och många fina ord om mina kuddar. Det värmde så oerhört! Efter marknaden fick syboden lite kärlek. Allt sorterades upp och en gammal hylla fick ny färg och kom upp på väggen.


Den har här hängt i verktygsboden i många år och var lite oljig och smutsig. Nu med en mintig ljusblå färg blev den fräsch igen!


Lådan på nedersta hyllan rymmer spets. Den snickrade jag i 6:an eller nåt på träslöjden. Jag gillar när saker har historia :)
Sista augusti idag. Men sommaren känner väl inte till datum och månader!?
Kram
Ellinor


lördag 29 augusti 2015

Fjärilskudde

Men hallå, inte var det tänkt att det skulle bli nästan tre månaders uppehåll här på bloggen. Men var sak har sin tid and now I'm back!! 
Vi fick ju en fin sommar till slut och målarpenslarna kom fram i en hast. Huset får sig en välbehövlig uppfräschning. Men det är också OOOOTROLIGT härligt att sitta i min sybod och sy kuddar. Sol eller regn!




Hittade ett underbart linnetyg med fjärilar på. Lycka! Om en vecka åker jag på St Jacobi marknad i Lyckeby (Karlskrona). Så det blir nog en hel del kuddar på bloggen framöver för nu sys det för fullt!
See you!
/Ellinor